Wednesday, June 9, 2010

Gambar Hantu Di Langakawi part II

Salam semua readers ku. Hari ini aku agak bad mood sikit. Kenapa? Sebab nya aku baru lepas meyumpah broadband aku menjadi berukband. Ergh!! Geram seyh. Sampai hati dia buat aku macam ini. Kan aku dah janji dengan korang nak post entri ni pada hari isnin malam, tapi tiba-tiba sever down lak. Kalau aku tahu si berukband ini buat hal pada hari isnin malam hingga ke selasa malam, aku auto post je. Pergh!! Dah sehari aku tak update blog aku ni. Mesti kurang visitor semalam. Waarrggghh!! Okey lah, malas nak emo banyak-banyak ni. Jom baca pasal entri gambar hantu di langkawi part II ni yee.
Korang semua nak tahu kan mana gambar hantu nya kan? Okey, meh sini aku tunjuk kan yee. Tengok pix di bawah ini. Jawapan nya ada di dalam gambar itu.
NAMPAK tak?




Yang aku warnakan itu, itulah gambar hantu yang dok posing nak bergambar dengan aku tu. Act, aku rasa rupanya lebih kepada jin laa. Apa pendapat korang? Huh, still tak nampak sangat? Okey jom kita zoom lebih dekat.


Okey, sekarang dah nampak lebih jelas kan?
Korang pernah tak mengalami kejadian seperti ini. Ada gambar hantu atau jin di dalam pix anda? Kalau ada, buat lah entri. Boleh aku baca. Jangan lupa letak link entri itu di ruangan comment entri ini yee. Sebelum aku out, ingat lah kata-kata ini. Jangan biarkan hidup anda di selubungi dengan misteri.
*kalau suka baca entri seram, jom layan entri ni;

40 comments:

  1. kuar pon entri ni...
    tapi macam tak nampak sangat...

    ReplyDelete
  2. Langakawi tu kat mana yer???
    Huhuhuhuh

    Jika anda ingin daftar sebagai Johorean Blogger, sila daftar disini

    ReplyDelete
  3. haha..seram gila mende tuh..
    elak ikut masuk dalam mimpi je kan?

    ------------------------------
    Posisi Ketika Tidur Dan Maksud Disebaliknya

    ReplyDelete
  4. kenapa 'diorang' suka amik gamba dgn u ? HAHA

    ReplyDelete
  5. apa lagi, hantar kat mastika la..huhu..


    My latest entry : Sepanyol Juara Piala Dunia 2010 !

    ReplyDelete
  6. Wahh first time kyo tgk gmbar yg jelas camnie...huhu..siap ade tanduk 2 lagi kat atas tu..WoooOT~

    ReplyDelete
  7. 0.0... i want a pic like that... damn cool...lolz

    ReplyDelete
  8. Looks like reflection or something instead of ghost. :)

    ReplyDelete
  9. pembunuh senyap : eh, ye ke?
    i da zoom pon xnampak lagi ke?

    ReplyDelete
  10. LPP : alhamdulillah..
    buat masa ni dia belum masuk dalam mimpi i lg..
    hehehehe

    ReplyDelete
  11. mie : mane ade..
    i mane reti edit2 pix ni..

    ReplyDelete
  12. neng : ntah laa enk.
    nanti i tanya ''diorang'' yee..
    hehehe

    ReplyDelete
  13. shafiq : tak nak laa..
    mcm gila glamour je..

    ReplyDelete
  14. kyosingcat : terus takut kyo..
    rasa nak tenung lama2 tak pix tu?
    hehehe..

    ReplyDelete
  15. suhaisweet : tak de lah seram sangat kan.
    huhuhu

    ReplyDelete
  16. hudhud : scary kan..
    tp tak lah gila sangat.
    hehehe

    ReplyDelete
  17. jaerragus : that's not cool laa.
    but scary..
    lol..

    ReplyDelete
  18. ariff : i pon masih tak percaya dgn gambar ni.
    hehehe

    ReplyDelete
  19. jfook : i think so..
    but my mom said that was ghost.
    huhuhu

    ReplyDelete
  20. msxeroz : huhuhu..
    takut kan klau tgk lame2..

    ReplyDelete
  21. Ada gambar yang sebelum di edit color?

    ReplyDelete
  22. tolanic : ada.
    u boleh bukak gambar hantu di langkawi.
    kat bawah tu da ada r.
    juz click je.

    ReplyDelete
  23. Dok kat Klang,dulu selalu ke Langkawi tapi dah lama.

    ReplyDelete
  24. macam macam ja..HAHA

    photoshop kowt ni..ngee~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails