Friday, June 4, 2010

Kenapa Tulisan Lelaki Buruk?




secara purata, lelaki mencorakkan kemampuan menulis lebih lambat berbanding wanita. oleh itu, teknik penulisan pertama kali di perkenalkan kepada mereka, sebahagian besar dari mereka masih belum berrsedia dengan aspek fizikal. dalam erti kata lain, mempunyai tulisan kemas dan cantik merupakan cabaran mereka bagi kanak-kanak. menurut Hedy Bookin Weiner, PhD dan penyelidik tulisan untuk syarikat perunding perniagaan Piani Dan Company memberitahu tidak hairan lah mutu tulisan itu biasa nya berkekalan sehingga mereka dewasa. jadi para wanita sekalian, usah salah kan mereka jika mereka mempunyai tulisan seperti cakar ayam. hehehe.


siapa yang ada tulisan cam cakar ayam, cakar kambing, cakar lembu??



*tapi tulisan MR D cantik je. kalah aku!

28 comments:

  1. oooo..

    baru sis faham

    cuba cari info kenapa bunyi kentut lelaki lebih kuat dari bunyi kentut perempuan?...

    ReplyDelete
  2. xsemua lelaki tulisan huduh...ahaks..tp saya sedang2 la..xhuduh xlawa...dia tidak cantik mak..dia tidak jelik mak..dia sedang2 saja...lagu Iwan Dangdut,,ahaks

    ReplyDelete
  3. Haaa lelaki tulisan buruk???

    Grrr... rasa-rasanya tulisan saya kat komen awak ni.. dah terbaik la...

    Hahahahha

    ReplyDelete
  4. btol tu. tulisan lelaki kbnyakan buruk. tp klau bg lelaki yg tulisan die cntik, mmg cntik, mengalahkan perempuan.

    ReplyDelete
  5. but tlsn my bf lagi cntik dri my tulisan... haha..malu3

    ReplyDelete
  6. alamak entry ni wat saya terasa plak..ahak! tulisan doktorla katekan..huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. siti ruhayu : hahaha..
    ha'ah enk..
    nanti saya buat kajian pasal tu lak yee..

    ReplyDelete
  8. miro : hahaha..
    nyanyi dangdut lak dia ni..

    ReplyDelete
  9. ayie : awak ke yg tulis kat comment ni?
    nape tegak semacam je..
    hahaha

    ReplyDelete
  10. gee : betul tu..
    cam tulisan bf i..
    cantik gila..
    tulisan sambung lak tu..

    ReplyDelete
  11. xsemua tulisan lelaki tu hudoh ade jugak tulisan lelaki macam tulisan pompuan kemas dan cantik..hehe..kadang2 lebih cantik dari tulisan pompuan tu sndiri..

    ReplyDelete
  12. syamimi : buat pe nak malu..
    bangga sbb tulisan bf u lg cantik..
    hehehe..
    tulisan bf i pon lg cantik dr i..

    ReplyDelete
  13. hafiz : hahaha..
    tulisan dr enk?
    anda dr ke?

    ReplyDelete
  14. tulisan wa pun terux
    nak dapat tulisan yg kemas sikit pun
    masa kicit dulu, tangan wa kene ketuk
    banyak kali! sakitt dowh!!


    >>___<<

    ReplyDelete
  15. tulisan aku memang buruk tapi kelebihan tulisan aku. orang lain senang nak baca sbb aku tulis satu2 n kalau time exam sapa duk belakang n tepi sangat untung.tulisan aku masa exam sangat besar, sampaikan orang sebelah boleh baca jawapan aku...huhuhuhu...untung diorang....

    ReplyDelete
  16. wah...kecik ati...
    tulisan sy pon burokk...

    ReplyDelete
  17. cik aida : yup!
    hanya segelintir sahaja..
    contohnya, tulisan bf i..
    tulisan dia lagi kemas, mudah faham dan cantik..
    kalah tulisan i..

    ReplyDelete
  18. frodo : hahaha...
    kesian seyh!
    sampai kena ketuk tangan dia..

    ReplyDelete
  19. cik panadol : alala..
    jgn r cam tu..
    ini hanya lah pengetahuan umum sahaja.

    ReplyDelete
  20. SD : wah!!!
    bagus seyh..
    ko sekolah mana dulu?
    asal lah tak satu sekolah dgn aku yee..
    hehehe

    ReplyDelete
  21. x boleh bla ayat ko little amoy...tu la pasal...rugi x satu skul ngan aku....huhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails