Sunday, June 20, 2010

buffered earning dari NUFFNANG






elow! hari ini aku sangat happy. pertama kerana hari ini aku tak perlu pergi kerja. hehehe. kedua aku happy kerana hari ini adalah father's day. ketiga aku happy kerana aku dapat Buffered Earnings daripada Nuffnang.










terima kasih Nuffnang. sayang sangat - sangat kat Nuffnang. tapi aku agak pelik laa. sebab nya, minggu ni aku nya visitor sangat-sangat sikit. macam mana lak boleh dapat Buffered Earnings?? time banyak visitor, tak dapat lak. tak kisah laa. yang penting dapat. terima kasih Nuffnang.





aku dapat campaign daripada Mead Johnson LB. terima kasih laa ye sebab sudi tempel kan iklan anda di blog amoi. walaupun amoi belum berkahwin dan tiada anak tapi amoi suka iklan anda tu sebab comel je. hehehe. tak percaya? jom tengok webnya.



cute kan?

16 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails