Thursday, June 24, 2010

10 kutukan aku terhadap BLOGGER TEGAR (MR K)

haluu. mood aku hari ini sangat gembira dan sangat geram. first sekali, aku gembira sebab mr k suruh aku kutuk dia. tapi ia hanya lah sekejap sahaja sebab mr k buat entri yang ala-ala dalam rancangan melodi tu. tapi tak pe. ada ubi ada batas. ada hari akan ku balas dendam. hahaha. (gelak setan)




semalam aku balik kerja je, aku terus online mukabuku jap. tiba-tiba aku dapat comment dari MR K. ingat kan dia nak ajak aku bertikam lidah dengan dia kat FB. rupa- rupa nya dia suruh aku bukak blog dia. tak percaya? jom tengok pix di bawah ni.







jangan fokus pada muka ben ye. tapi fokuskan mata anda pada kotak yang berwarna merah itu.




now, baru aku faham apa maksud comment dia tu. ini adalah kerana ia berkaitan dengan entri terbaru dia. pada mula nya aku tak rasa cam nak mengutuk dia pon tapi bila aku baca comment-comment entri dia tu. oleh keerana dia seperti merelakan diri dia di kutuk, bagai pucuk dicita ulam mendatang, so aku pon mengambil keputusan untuk membuat entri ni bila 100 impression aku terhadap MR K. aku taw, dia akan kecil hati kalau aku tak membuat dia marah.

see.. dia memang tak sabar tunggu comment dari aku.



kebanyak kan blogger yang rapat panggil aku LIEZ. sebab kalau Amoi Kusut atau Little Amoi tu hanya nick name aku di blog je. member-member aku semua panggil aku LIEZ.
MR K.. ENTRI INI KHAS UNTUK U!!

10th impression aku terhadap MR K..

    1. i suspect unni ada sifat ke''gay''an sebanyak 40 %. i harap u tak sampai tahap ke 100 %.
    2. u suka kutuk orang yang cantik , cute dan hensem sebab u nak tarik perhatian dorang. u nak kawan dengan dorang kan yang sebenarnya. hahaha
    3. u sangat pelikk sebab suka orang mencari pasal dengan u.
    4. i taw kenapa u suka kutuk girl. sebab in reality u selalu kena reject . that's why laa u balas dendam kat we'ol.
    5. reality nya u ni pendiam sebab tu laa bila ada blog u jadi kan blog ni sebagai medium untuk u buat gossip cinta pasal blogger-bloger lain.
    6. u baget u cute laa tu sebab buat statement orang pakai glasses cute dan orang pakai contact lens ugly. sumpah i terasa!
    7. u tak letak pix u kat semua laman sosial sebab u takut perempuan akan belasah u kan. di sebab kan mulut u yang celupar tu.
    8. u sombong dan bajet. dah kita jadi member FB, u baru nak letak link blog i kat side bar u. kejam!
    9. kutukan yang u selalu berikan kat i sangat gedik! tp kadang-kadang cam cute jugak. aauuuww! hahaha.
    10. blog u sangat sarkastik!


pada anda yang tidak mengenali siapa itu MR K, meh sini aku intro pasal mamat baget cute tu. hehehe. MR k ialah owner The Other Khairul. dia adalah salah satu blogger yang lelaki yang hot pada abad ini. bluewk! dia selalu post entri yang berkaitan dengan GAY, perempuan dan ta lupa juga dengan tag line nya iaitu scarcastik!

peace yaa! no bom!

14 comments:

  1. Haha. Dey, no. 4 tu amat-amatlah tak benar. haha.

    ReplyDelete
  2. Okay fine la. No 8 tu betul. HAHA

    ReplyDelete
  3. hahahaha..hambek kau kerol.kaw2 kene.hahahaha~

    ira singgah..~

    ReplyDelete
  4. comel jeh ...
    hahaha , now da faham ...

    :):)

    ReplyDelete
  5. mr k : suka hati i r..
    u da bg i kutuk u kan!

    ReplyDelete
  6. irahehe : i rasa ni kurang kaw.
    sbb time ni i tak cukup masa nak buat entri sbb bz dgn kerja.
    klau tak lg teruk.
    cuba baca, ayat byk tongang langgang.

    ReplyDelete
  7. meniti senja : yup!
    korang tak taw kan..
    aq taw lama daa..
    hahaha

    ReplyDelete
  8. sueIM : apa yg comel?
    tak paham..

    pst pst..
    apa yg u paham?
    hehehe

    ReplyDelete
  9. pandai liez buat blog.... ajar la...

    ReplyDelete
  10. kah kah kah kah!!! perang besar lah siaa!!! XD nice! like.like.like XD 10 bintang!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails