Thursday, June 3, 2010

Gambar Hantu Di Langkawi (18 sx)

xelow. sori lah pada reader blog aku yang tunggu-tunggu entri seram ini. semalam aku war-war kan nak post gambar hantu ni kat FB. tapi bila dorang bukak blog aku, tak de pula. sori sangat-sangat yee. :( aku keluar dating lah semalam. tak sempat pula nak post. nanti aku lambat keluar, MR D marah plak. aku tak sanggup dengar lelaki membebel.

okey, malas nak banyak cerita. korang perhatikan lah gambar di bawah ini. gambar kat bawah ni ada gambar HANTU. maybe hantu tu nak join berposing macam aku kot. betul. sumpah aku tak tipu! gambar ni tahun lepas punya. gambar ini di ambil di salah satu tempat di langkawi.

GAMBAR PERTAMA


kalau korang mempunyai deria penglihatan yang hebat, beritahu aku di mana kah gambar hantu tersebut.

oleh sebab gambar di atas tu muka aku ada garisan cermin, maka aku ambil lagi satu gambar di tempat yang sama. cuma beza nya gambar di bawah ini lambat beberapa saat je dari tadi. gambar bawah ni, tak de gambar HANTU. maybe hantu tu tak suka amik gambar banyak-banyak kot. saja nak tonjol kan diri dia pada gambar pertama tadi. aku saja letak gambar bawah ni. biar korang tahu dan perasan di manakah kedudukan HANTU tersebut di gambar pertama.

GAMBAR KEDUA

aku dah macam ikan buntal lak dalam pix ni. hehehe.



kepada yang tidak kuat iman nya, ibu-ibu mengandung dan orang yang memang takut tahap gaban, aku tak syor kan korang untuk mencari gambar HANTU di pix pertama. aku akan beritahu korang di mana kah kedudukan HANTU itu di entri yang mendatang. selamat mencari yee.




33 comments:

  1. orang cakap, jangan ambil gambar di waktu malam. nak sangat jumpe benda ala tu, di persilakan. wakkaka xD


    *belah kanan u kn? :P

    ReplyDelete
  2. aku dah namapak...
    tapi xtahu la itu ke nye...
    hehehe...
    ;)

    ReplyDelete
  3. nasib baik hantu tu tak buat perangai beraksi gaya jari peace.

    rasa nak hempuk jugak kalau tak.

    ReplyDelete
  4. uyyy amoi... ira da nmpk tu.. eshhh.. nsb bek dya xbuat muka pelik2 lorr... berani ep simpan pic cmni..agak serem..

    ReplyDelete
  5. Tak ada pasal 18sx pun.


    kecewa...

    ReplyDelete
  6. saya pun ada gak. dulu masa form 3. tapi gmbar mak la. ada yang tumpang. nmpak cm pakai telekung. huhuhu. agaknya kat LANGKAWI memang byk yang menumpang ek.

    ReplyDelete
  7. tu antu gatai tu amoi oi wakakakaka!!!

    ReplyDelete
  8. huhu.. antu tu duk usha amoi tu.. =)

    ReplyDelete
  9. huhu
    sekali tengok da nampak
    haiyoo amoi
    byk nye kisah hantu u
    huhuhu~

    ReplyDelete
  10. i thought u betul2 chinese ler ..ini blogwalking pandang pertama ke blog ni.. hehehe

    macam tak caya je gambar tu..bayangan tu ada..adess nak caya ke tak ar?

    ReplyDelete
  11. mai : ye ke?
    liez main amek je tak kira malam ke siang.
    tp pix ni bkn waktu mlm pon.

    *ntah enk. hehehe.

    ReplyDelete
  12. meniti senja : dah nampak enk?
    yg mane?

    ReplyDelete
  13. stingray : hahaha..
    klau dia buat peace,
    xseram lah kita tgk nnt.

    ReplyDelete
  14. ishiko : berani je..
    sbb hantu tu tak berapa nak scarry sangat..
    hehehe

    ReplyDelete
  15. eciz : hehehe..
    gambar mak u tu,
    kat langkawi jugak ke?

    ReplyDelete
  16. LPP : yg pakai tudung tu bukan hantu lah..
    tu amoi!!
    hehehe

    ReplyDelete
  17. kubi : hantu tu gatal macam kubi juga laa!!
    hahaha

    ReplyDelete
  18. ray : oh tidak!!!
    lari...
    tdk sanggup amoi nak tgk muka hantu tu..

    ReplyDelete
  19. ery : hahaha..
    tak de lah banyak sangat..

    ReplyDelete
  20. mie : oh tidak..
    i tak de bela hantu atau saka..

    ReplyDelete
  21. fitrihadi : hehehe..
    i pure melayu lah..
    sikit je mix nya..


    percayo lah cakap den..

    ReplyDelete
  22. OHMYGUARD!
    little amoi cantik sangat ni, sebab tu dia nak akwan :D

    ReplyDelete
  23. Is that a museum? Taking pictures in old places is what I would not do. :S

    ReplyDelete
  24. amar amirah : hahaha..
    mana ade..
    mandai je u ni..

    ReplyDelete
  25. zenghoong : yup.
    u should try..
    maybe u can see ghost in ur pix..
    hehehe..

    ReplyDelete
  26. mambang tanah korang pernah nampak tak

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails