Wednesday, April 7, 2010

SERAM TAK PART II


salam. pasti ada readers yg tertunggu2 entry aku yg terbaru. aku saja jewk lambat2 kan post entry ny. hehehe. saja jewk, nak buat korang curious. *tak baek nye aku ny.


okey, spt yg tlh aku janji kan. aku akn memberikan jawapan utk entry yg lps. iaitu apakah perbezaan 1st pix dgn 2nd pix. jawapan nya ialah..... jeng..jeng...



ada kaki di pix tersebut.

okey, cerita dia cam ni. benda ny berlaku 5 thn yg lalu. time tue aku masih lg anak hingusan. *ye kew? hahaha. setelah seminggu pix ny di cuci (taw2 laa kan, dulu pakai filem) , so we'ol pown belek2 laa pix ny. tiba2 aku melihat ada benda yg aneh di slh satu pix tersebut. aku masih igat lagi, waktu tue aku berdiam diri shj. i'm flash upon the situation. seingat aku tiada siapa yg ddk di belankang pengantin ketika itu. then, i ask my mom. kaki sapa tue. mak aku pelik. bila sis aku dgr cam tue, dia terus tarik pix tue dr tgn aku utk tgk. bila dia da tgk, dia campak lak. sbb kaki tue ada dekat sebelah dia. *penakut punye minah!

so, my mom and my sis igt laa balik time tue ada sapa jewk. sis aku ckp, dia igt lagi. time tue tak da sapa ddk kart blkg. sbb tempat tue sangat sempit. kalau ada org nak amik gambar dgn pengantin, tak mungkin ada org ddk di situ. dan kalau diperhatikan dgn teliti. gambar kaki tersebut adalah kepunyaan lelaki tua. ini krn tak mungkin anak dara comel loteh mempunyai kaki tersebut. tak logik kan kalau lelaki tua ddk di dlm bilik pengantin ketika itu..

so,sampai skrg we'ol still tak tau kaki itu kepunyaan sapa...

22 comments:

  1. agk seram bila peratikan lelama,,huu~

    ReplyDelete
  2. adoii!! makin lama makin serammm~

    a ah la...kite ingt kaki bdak2...rupa2nye kaki org tua...isk2~

    ReplyDelete
  3. dup dap dup dap...
    wow..terpesona onez melihatnyer~
    mne mungkin org besar duduk kt blkg tue..heee~

    ReplyDelete
  4. meniti senja : betul2!!
    pandai ko..

    ReplyDelete
  5. onez : t'pesona??
    bkn menakutkn kew..

    ReplyDelete
  6. ehhehk tkot laa plak
    tgok pic 2 heek

    ReplyDelete
  7. eee.. takot takot.
    cmne tetibe ade kaki kat situ??

    ReplyDelete
  8. ramlah : ntah laa ram..
    i p0wn xtaw..
    huhuhu

    ReplyDelete
  9. uish! semacam gak! sapa laa dok terlentok kat citu... :p

    ReplyDelete
  10. azzer : ntah laa..
    i xtaw sampai skrg..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails