Sunday, September 5, 2010

Jom Exchange Link & Bak Sini Link Blog Korang, aku nak FOLLOW

salam ramadhan! perlu cakap salam ramadhan, kalau tak aku kepunan tak dapat nak cakap dengan korang. ye laa, mana tidak nya lagi seminggu je kita nak raya kan? sekejap je kan? pejam celik pejam celik, dah nak raya. okey, back to the basic. hari ini aku rasa tersangatlah rajin nak mengepoh  meramah mesra dengan follower dan rakan-rakan blogger aku.




Pertama : oleh sebab terlalu rajin, maka aku telah mengambil satu tindakan bijak untuk follow balik semua follower - follower aku. act, aku memang akan follow balik semua follower aku. tapi kalau tak de link korang, macam mana aku nak visit and follow blog korang. so, kepada yang dah follow tu, tinggal kan link blog korang kat ruangan comment yee dan kepada yang nak follow blog aku tu, terima kasih. kedatangan anda di alu-alu kan.



 
Kedua : dah lama tak blogwalking blog korang. sori sangat-sangat yee. aku menghadapi kengkangan masa yang melampau - lampau. tapi bila ada masa, aku tak kan sia sia kan. bila sedang merayau - rayau di blog asing, aku rasa diri ku ini tidak terasing kerana ada sahaja mereka yang baik hati telah mengLINKan blog aku kat side bar blog dia. kamsamida!! (terima kasih banyak - banyak). aku sangat - sangat menghargai korang. kepada yang dah letak link blog aku, sila beritahu aku di ruangan comment yee. dan yang belum tu, anda boleh berbuat begitu (Exchange link). nescaya, aku akan letak blog korang kat side bar aku. :)



Okey lah, aku nak prepare entri untuk akan datang dan nak merayau - rayau di blog korang. daa..



nota mulut : tangan aku sedang syok mengadd blogger di FB dan follow mengfollower blogger lain..

38 comments:

  1. dah letak kamu di blog list!

    jom blogwalking sama2!

    http://iznulmuazim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. nah amoi cun..http://ceritalebat.blogspot.com
    follow taw..thanxs..

    ReplyDelete
  3. jom2 exchange...
    im ur new follower

    http://dayangredzuan.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. jom exchange link, link akak sudah ditambah.

    nah, ambik neh. Jom blogwalking sama2... ---> http://www.yiedpozi.info/

    ReplyDelete
  5. incik liez yg shumill selamat dtg ke http://beruangkutubutara.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
  6. meh sini.. :D

    http://xenogears86.blogspot.com

    http://rahsiasigemuk.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. jom sama-sama link kan bagus ni kan

    http://sharinginfoz.blogspot.com

    Iklan TV3 Dikecam Hebat

    ReplyDelete
  8. http://faranurailiz.blogspot.com
    follow kite tau..
    kite da follow dier da..
    :)
    anyway.. nice blog..!

    ReplyDelete
  9. jom singgah http://haniz-eyecandy.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. sila la add yer :P

    mynameishanif.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. dah lama follow belog lizz ni..

    http://cikfayyad.blogspot.com

    selamat berpuasa dan bergaya di pagi raya~

    ReplyDelete
  12. blog awak sudah letak dlm blog list..

    www.azmanroslan.com

    ReplyDelete
  13. Nuff walk, nanged you just now..hehe, done following yours as well =)

    ReplyDelete
  14. be my follower
    http://www.greenygorgeous.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. dah lama follow little amoi...

    http://myblogmyhero.blogspot.com/

    tQ very much~

    ReplyDelete
  16. Hm.. dah add blog kat sidebar..

    http://ligakampung.com

    ReplyDelete
  17. follow blog baru saya~~
    http://joeysssbloggie.blogspot.com
    =)

    ReplyDelete
  18. sydah lame pollow ko..
    :)

    http://menitisenja5876.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. wau.. sangat menarik utk jana hits. sikit2 lama bukit..

    Menarik : Pernah tengok Ikan Pari Beranak?

    ReplyDelete
  20. wah. rajin nampak.
    http://yourmumreadsmyblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. pian3g.blogspot.com sorry my blog sgt simple. :)

    ReplyDelete
  22. tumpang lalu....... hehehehe... saja nyampukkkkk! xD

    ReplyDelete
  23. hee , ini bloggie sy ;
    http://lynapayan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. hye there!
    salam kenal :)
    dh add link kamu di sini...
    www.farabuddies.blogspot.com
    ur blog sgt comels ^^

    ReplyDelete
  25. www.iniblogfatinizyan.blogspot.com

    Heeee ;) Thanks yawww

    ReplyDelete
  26. hello..

    http://budakfadhilah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. selamat hari raya...

    http://justsaybilis.blogspot.com

    http://soundcloud.com/bilis

    ReplyDelete
  28. newbie here

    http://beautybimbo.blogspot.com

    & folo u dear..mmuah...

    ReplyDelete
  29. kamek bdak bru..
    da follow..http://syamimiaziah.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. followed too

    http://chikedees.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. http://dunia-diyla.blogspot.com/
    hehe....lambat nye i bagi... =)

    ReplyDelete
  32. hi, new to the site, thanks.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails