Friday, January 8, 2010

WHATCHA SAY..

yeah! d0ne it. ini lah hasilnya setelah aku ren0vate bl0g aku ny. s0,cam ne.. 0key tak? yee,aku taw template aku ny biase jewk & semenarik bl0g k0rang. kenapa aku beriye sgt nak tkr template? sbb aku tgk bl0g aku nye template tue terlalu c0mel & tak sesuai dgn umur aku utk thn ny. s00n i will 20-ty. 0MG!! da tue laa wey! lg pun template yg dulu agak cr0wded laa. semua benda aku nak letak, da laa 3 c0lumn. messy gile kan. member aku ckp template yg skrg ny menampak kan bl0g aku semakin matang & senang utk dibaca. hehehe.
ant. beberapa perubaha yg tlh aku lakukan ialah :
  • template yg simple
  • c0l0ur yg tdk menyakit kan mate
  • new ph0t0s header
  • picture baru
  • lagu2 terbaru
  • tdk terlalu byk link & pix. di side bar ku.

but i still think that my blog is n0t 100% done. what u think? mayb aku perlu tambah atau krg kan ape2 kart bl0g aku ny kew? ataw what ever laa. cam hampeh lak bl0g ny aku tgk. huhuhu.

please leave ur suggesti0n or ur app0ni0n ab0ut my new template bl0g!

c0mplaint jewk papew yg k0rang nak psl bl0g aku ny yee..

aku dgn sepenuh hati akn mempertimbangkan nya.

need ur cmmt,

trimas!

10 comments:

  1. aku jenis tak kesah...
    sebab blog ko amoi...
    hehehehe...
    tapi aku tgk nice la...
    simple..
    but nice...
    asal senang aku nak komen ok la...
    ade jenis skang susah nak komen jadi membuatkan aku pikir 100x untuk komen di blog beliau...
    hehehehe...
    sorry eh sape terasa...
    hehehehe...

    ReplyDelete
  2. meniti senja : hahaha..
    erm.. nsb baek bl0g aku sng utk di cmmt..
    klau x, xnmpk laa muke k0 kart cmmt aku ny kan..
    pape p0wn, tengs yee!!
    sbb sudi m'beri kn p'dpt..

    ReplyDelete
  3. amir : eleyh!!
    jelez r tue..

    *k0 p0wn xlink aq gak..

    ReplyDelete
  4. wei! amoi! mne lu edit ney??? na juga wt simple2 dong! :)

    ReplyDelete
  5. mai : ngadew btul ak gajah ny..
    gune bl0gp0t nyew template jgk laa yunks!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails