Wednesday, January 27, 2010

HANTU K0REA!!

hehehehe *ngilai ala2 puntianak. bkn cam vampire twilight / vampire diaries 0key. sbb puntianak asia dgn vampire h0llyw00d verry dif. mesti k0rang exited nak baca entry aku ny kan. hahaha *gelak besar ala2 setan. act, k0rang tertipu. aku bkn nya terjumpa hantu k0rea / dating dgn hantu k0rea *kalau ngedate dgn edward cullen aku rela sbb dye vampire veggie. ahakz!
ade momok kart t0ilet.. *nada menakut2 kan si penakut. (aku p0wn takut gak sebenar nye)
yg sebenar nya aku tgh hantu tgk cerita k0rea & dgr lagu k0rea. dlm erti kata lain addicted laa!
tak taw laa kenape dgn aku ny? zmn aku di bangku sek0lah dulu *cewah! pd hal baru thn ny tak pergi sek0lah. aku mmg minat dgn k0rea2 ny. tp bile da f0rm 3-6 da kureng lak. kalau kart rumah ny, 24 jam bkk chanel KBS WORLD *siaran astro. sampai mak aku p0wn da naik sy0k tgk mamat2 & minah2 k0rea.

s0metimes, cerita yg aku da tgk, aku akn tgk lg. ex: cerita B0F aku datgk 2 kali. 1st kart u-tube & 2nd kart dvd.

dan buat kali ke 3 aku men0nt0n cerita ny di 8TV. hehehe..

wp cerita (hwang ji ny) ala2 zmn tgn pjg , *bkn suke curi tp zmn kun0. aku layan jewk. n0t bad gak cite ny. kalau k0rang free, tgk r kart chanel KBS W0RLD.


ny (IRIS) slh 1 cerita fav. aku. tp aku mmg tak puas hati gile dgn ending cerita ny. buduh punye pengarah!! lps ny kalau ade iris 2, biar aku jewk yg handle. hehehe..


wp her0 cerita ny (TAMING OF THE HIRE) tak encem lgsg tp aku terima jewk kelemahan / keburukan nyew tue. da la lemb, lemau lak tue. hehehe.. t'paksa tgk sbb mak aku beriya2 sgt nk tgk. lyn kan jewk..



cerita ny (MY FAIR LADY) ny p0wn besh!! her0 & her0in yg same padan. jln cerita p0wn sgt menarik.


..............................................................................................................................................................


bkn takat tgk cerita k0rea jewk, lagu2 k0rea p0wn aku minat skrg ny. cth nye cam gr0up2 kart bwh ny ;

BIG BANG


2NE1




w0nder girls.

ade byk lg artis k0rea yg aku minat / admire sgt2!! tp pjg sgt laa kalau aku nak list kan. hehehe. kalau k0rang ade tgk cerita k0rea yg besh2 & k0rean s0ngs yg masyuk2, jgn lupe habaq kart aku yee. k laa, cen0bsey0!

14 comments:

  1. haish.. gelimat agy seram taw drpd hntu tu.. ngee^^

    liez da demam dgn korea ney.. muke da ar amoi.. kasi campak g korea, kompem no english dowg ckp dgn u! hehehe...

    ReplyDelete
  2. mai : hahaha..
    cube tgk kart dlm t0ilet mai..
    ade x hantu cam 2?
    hehe..

    2 r psl..
    tibe2 lak dmm k0rea..
    nsb bek tak dmm nepal..
    ahakz!
    klau cmpk g k0rea, d0rang ckp tamil laa.. hehehe

    ReplyDelete
  3. agak² lh tak ko pikat salah sorang ahli wonder girl untuk aku???
    hehehehe...

    ReplyDelete
  4. dulu masa skola rendah, aku ske tgk cite tamil ngn hindustan.pasal ade gado2.hero kalah dl, pastu menang besar.huahuahua..
    pastu masuk form1 smpai form2 aku tgk cite korea plak..tajuk die MARMALADE BOY.tu first cite aku tgk..pastu HANAZAKARINO..pastu movie DAISy..3cite korea tu je yg aku pnh tgk spnjang hdup..awek2 die sume cun2..hehe

    ReplyDelete
  5. tgk gmbr da rasa seram,,
    belum tgk lagi..;)

    ReplyDelete
  6. meniri senja : agak2 laa kan..
    bley jewk tp dlm mimpi r...
    hehehe

    ReplyDelete
  7. xtion kamen : aku lyn gak tamil & hindustan skunk ny..
    sbb ade fight2 yg masyuk..
    hahaha..

    aku cam pernah tgk r cite marmalade b0y tue...
    tak skp aku sblm cite winter s0nata..
    time 2 aq primary skewl lg..

    ReplyDelete
  8. bunga : cerita apew??
    ny mesti tak baca entry i sampai abes..
    huhuhu..

    ReplyDelete
  9. serious gambar hantu kat toilet tu menakutkan , sampai tkboleh tidur malam tadii :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails