Sunday, January 31, 2010

I'M N0T THE BIGGEST L0SER!


waaaaarrrgggghhhhh!!! *nape aku menjerit mcm org gilak ny?? 0h tdk! hawa nafsu aku utk mkn semakin menjadi2 lak sejak2 skrg. mcm mane ny??? ttttoooollll000nnngggg... pekara ini tak b0leh berlanjutan!

aku tak de laa gel0j0h cam m0del kart atas ny time mkn. tak de laa sampai nak pakai dua belah tgn time mkn. *m0del ini sgt tdk s0pan!

cuba laa k0rang imagine yee.. mcm mane laa aku nak diet kalau makanan2 yg sedap selalu jewk menari-nari di depan mata aku. bkn takat menari jewk, d0rang siap menyanyi lg. d0rang nyanyi srh aku mkn diri mereka sbb mereka sgt sedap! *jaat punye makanan!


k0rang buleh kew thn nafsu mkn k0rang kalau nampak mknan yg enak2??? mak & sis aku lak, suke sgt buat cake, pizza, sphagetty ,kuih dll.. ish! tensi0n nyew. *tlg sembunyikan mknan2 yg menyelerakan drpd aku yee!


aku da semakin kusut ny!! tlg laa aku. aku nak diet laa wey! aku da makin gemuk ny. *tp member2 & BF aku ckp, aku semakin kurus. (pelik nyew). mayb d0rang tue semua rabun k0wt. hahaha.. *kew aku yg tak pandai nak melihat?
tyra banks tak kisah p0wn bila org lain ckp dye gemuk. pix dyew time tgh h0liday menunjuk kan dyew sgt gemuk. tp aku KESAH! aku tak nak gemuk. tyra tue H0WT. b0ley laa dyew buat dang jewk, aku ny lak MESSY memanjang. org makin KUSUT kalau tgk aku gemuk gak nyew. hahaha.
aku sgt 0bses dgn berat bdn aku. ramai nampak aku 0key jewk, tp aku rase aku gemuk.

kalau aku da gemuk, mesti aku ley j0in m0del kart atas ny buat catwalk. hahaha. time kurus tak merasa, bila da gemuk baru ley feymes! muahahaha. *ayat ku sgt tak b0ley blah.


aku nak sgt kurus!!!

jelez pd gadis2 skinny!!!


cara2 nak kurus kan bdn ialah ;

  1. tak mkn nasi. minum air msk byk2.

2. berj0gging

3. aer0bic

4. ermm.. ntah laa?? hahaha..

k laa, aku nak mencapai impian aku! hahaha. g0 g0 chaiy0k LIEZ!!

*entry ini tiada kaitan antara yg hidup & yg sdg tiada.

16 comments:

  1. kau try petua tradisional..makan kulit kerang...try tau..mana tau mujarab..

    ReplyDelete
  2. paling sesuai nak kuruskan badan adalah joging

    ReplyDelete
  3. kalo nk kurus, jangan salu gelak.hihihi.:D

    ReplyDelete
  4. hahaha,,,bet0ool2,,,da namer agi gurl,mstila takut ngan berat bdn

    ReplyDelete
  5. meniti senja : kita m'punayai misi yg same laa...
    chaiy0k2!!

    ReplyDelete
  6. alvin : ye kew??
    jap lg aq mkn,
    trs k0j0l lak..
    hahaha

    ReplyDelete
  7. nazatul : ptt laa i ssh nk krs..
    sbb i slalu gelak..
    hahaha..

    ReplyDelete
  8. syaira : taw xpew..
    u p0wn tkt gak enk bilew dgr brt u mkn menaik?

    ReplyDelete
  9. ko x perlu la suruh org sembunyikan makanan tu dr ko..ko bg aku je..mst setel..aku dlm usaha menambahkan berat bdan..BMI aku mnunjukkan yg aku memerlukan dlm 8kilo lg utk BMI stabil.hehehe

    ReplyDelete
  10. xti0nkamen : 0wrait!!
    nnt aq p0st mknan2 tue kart k0 yee..
    k0 msti krs gilew babun kn..
    xssh kew nk cari saiz baju hah?
    yee la, tkt mel0ndeh lak bilew pkai..
    hehehe

    ReplyDelete
  11. ala haha
    ok3 chaiyok2 darl..
    misi i gak tue

    ReplyDelete
  12. yeah!!
    chaiy0k2 kitew bsame2...
    hehehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails