Wednesday, February 3, 2010

T0M0RR0W, T0DAY & YESTERDAY..

errrgggghhh!!! geram nyew. hari ny & semalam suwey *bad luck in english* utk aku. kenapa??? issshhh.. blm ckp kemarahan aku da membuak2. 0key, aku start st0ry utk smlm punye yee..




SEMALAM

  • at first, semua nya berjln lancar shj. spt hari2 lain. tp bila aku tak de trnsp0rt nak blk jewk, semua jd kacau. waktu menunjukkan pkl 11 am. tue waktu bdk2 blk. yuhuuu! aku b0ley enj0y. tp tak. 0ne 0f them iaitu bdk pre-k pee on his pants. DAMN!! menyusah kan betul la.. tengs g0d! sbb tak de air kencing dyew kart dlm klas. then, aku buat dang jewk laa bila da nmpk. tp akak driver van tue ley ckp kuat2 lak. s0, the principle srh aku change his pants. yeeewwhhh!! cipanzi punye bdk. tgh aku ceb0k *ayt kasar lak sbb aku tak taw ape perkataan yg b'lapik utk diz w0rd* kan dyew, ade kew ptt dyew ley kencing lg. issshhh!!! grm nyew. t'pakse ceb0k kan dyew lg utk ke 2 kali.


  • 2nd, aku text BF aku tp dye tak reply, rupa2 nyw crdt aku da habis. s0, aku t'pakse call dyew pakai 0ffice new ph0ne.

  • 3rd, dyew kate dyew aku lmbt sikit sbb g interview kerja. 0key, fine! tp aku tunggu dyew 4 h0urs 0key! can u imagine?? WTF laa! tak kan laa g interview kerja sampai 4 jam. an0nesense 0key! frm 1 pm to 4 pm baru laa dyew sampai.

  • 4th, td time rehat mkn r0ti yg rm0.60 tue jewk. aku lpr sgt2 seyh. t'paksa bedal biskut tiger yg sk0lah beli.. da laa lpr, di tambah lg dgn geram. ley jd hulk aku time tue!

  • 5th, we were fighting. bkn laa gaduh b'tumbuk2 tp gaduh sbb pekara tue laa. lambat 0key aku tunggu dyew. tak b0leh kew nak text aku. ssh sgt kew? jgn nak saving sgt b0leh tak. vaavvviii laa!




HARI INI

  • pagi2 buta perut aku ny da buat hal. mayb aku nak red flag agak nyew. igt kan b0le thn lg. s0, aku t0ugh kan diri ny gak utk g kejew. tp sangkaan aku meleset. rupa2 nya, aku tak ley thn. s0, aku t'paksa blk. dan sgt malu sbb t'paksa call BF aku. igt kan tak nak mintak tlg dyew. huhuhu..

  • gaji blm msk lh!! waaarrggghhhh.. aku da tak de fulus ny. tak sabar nak reb0nding rambut yg da messy gilew ubi kayu ny. b0sss....... buley cpt tak bg gaji. klau lmbt sgt, saya culik bdk2 ny... hahahaha...

  • gaduh lg dgn BF. ade kew aku tgh skt perut cam ny, dyew ajk kuar. buduh apew!! wey, GTH laa. aku tgh skt cam nak pengsan, k0 ajk kuar. use ur brain laa. jgn ltk kart hidung. s0 JERK!

  • kerja2 melambak2. wp skt perut t'paksa jgk buat utk es0k. demi stdnt2 ku. kalau d0rang da bsr pnjg tak ingat jgk jasa aku, tak taw laa.. hahaha.

ES0K

  • ntah laaa.. aku harap es0k lebih baik dari hari ini. waaaaarrrrggghhh!!! tensi0n nyew. adi0z! nak prepare buku stdnt, daaa..

17 comments:

  1. amoi! tamo marah2 lorrr.. nnt tk comey.. sabar jela.. nnt cepat tua taw law marah2.. hahaha...

    *takowt tgk this amoi ngamok! rawr!!! jgn DINO lak dye ney nnt..
    xD

    ReplyDelete
  2. ala..siannye..u kena basuh tak kencing mereka-mereka??isk3..

    ReplyDelete
  3. meniti senja : erm..
    dugaan kan..
    tp dlm mase 2 hari tue..
    tensi0n seyh..

    ReplyDelete
  4. mai : xmrh p0wn da c0m0t..
    klau mrg btambah 10 kali c0m0t nyew..
    hehehehe..
    mmg da tue p0wn thn ny..
    waaarrghhh!!

    *jd DIN0 xpew,
    jgn HULK sdah..
    hehehe

    ReplyDelete
  5. nazatul : xlaa..
    tp kene ganti kan suar dyew..
    ish.. grm nyew!!

    ReplyDelete
  6. jgn pikir sgt...
    ko kene wat mcm tak der ape...
    nanti sakit dalam seyh...

    ReplyDelete
  7. cik epal : tgh try nk chill laa ny..

    ReplyDelete
  8. serius!kalau intebiu take times jugak darl.i punye intebiu ari tu,masuk pukul 2 and kluar kol 5. 3hrs!gile berpeluh dalam tu.hehe..

    ReplyDelete
  9. nazatul : xpew2..
    b'ssh2 dahulu,
    b'sng2 kemudian..
    hehehe

    ReplyDelete
  10. Jangan lepaskan peluang utk memenangi 4Gb Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

    Sila layari:
    http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

    ReplyDelete
  11. budak kicik tak elok marah2.. nati hilang kecomelan.. :)

    ReplyDelete
  12. cik ecah : hahaha..
    xpew2..
    mmg xcomel p0wn..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails