Monday, September 21, 2009

EDISI HARI RAYA PART 1




asalamualaikum semua.. hari ini adl hari ke3 kita menyambut aidifitri. s0,h0w ur feeling? mesti besh kan. tp aku tak rase cam tue p0wn. sbb raya thn ny adl memb0sankan shj. baju raye aku tak secantik k0rang ,preparati0n p0wn tak segempak k0rang, bdn aku tak sekurus k0rang & aku jg tak seh0wt k0rang!! ntah laa,semakin dewasa, semakin krg kemeriahn utk berhari raya. mugkin jg krn terlalu memikir kan trial ku naik cuti ini & bagaimana result ku nnt. mls nak stdy sgt sbb nnt aku makin kusut. redha sjh dgn result tue nnt. kalau tak besh nak buat cam ne,try lg next time rite? kan ada org cine,kew india atau ind0n,tak silap aku bangla nya pepatah laa, belajar dr pengalaman. ntah betul ntah tdk pepatah ini. aku p0wn tak taw hanya mamat2 bangla jewk yg tahu. utk kepastian, sila tanya bangla yg jual carpet atau ice-cream kart area rumah k0rang yee..


0key laa, aku nak st0ry sikit psl jurnal hidupku di hari raye ini. tak suke b0leh keluar dr bl0g ini. aku p0wn tak invite k0rang utk bace bl0g ny..


1st raya :



  • bgn pagi

  • kemas bilik

  • mandi

  • sesi bermaaf-maafan

  • dpt duit raya

  • makan

  • tgk tv

  • tidur

  • mandi

  • makan

  • 0n9

  • tidur

2nd raya :



  • bgn pagi

  • kemas bilik

  • mandi

  • makan

  • tgk tv

  • uncle dtg rumah

  • neighb0ur jg dtg ke rumah

  • tidur

  • member dtg rumah

  • 0n9

  • mandi

  • makan

  • tgk tv

  • jalan raya

  • 0n9

  • tidur

3rd raya :



  • bgn pagi

  • kemas bilik

  • mandi

  • lipat baju

  • tgk tv

  • berjalan raya

  • mkn

  • mandi

  • 0n9

  • tgk tv

  • 0n9

  • tidur

buhsan kan?? aku lg laa lah b0san..erm, tak taw laa hari mendatang cam ne. mayb aku blk kg raya ke4 atau seminggu raya k0wt. jgn tanya aku kenapa, sbb aku sendiri tak tahu ape jwpn nya. semua tiada m00d raya thn ny 0nly my sis & her hubby. juz nak mengrestkan diri k0wt thn ny. huhuhu.. aku mls nak upl0ad pix raya,lmbt laa nak upl0ad. k r,daa..

21 comments:

  1. HAIY...
    EINAZ UCAPKAN SELAMAT HARI RAYA..
    raya datang la rumah x tau alamat mintak eik.
    =D

    ReplyDelete
  2. salam..
    i tak pegi lagi lah jb..
    nak singgah umah nath pon tak sempat babe...
    nanty klu i twun lagi..
    i ajak nath beraye umah u k..
    anyway..
    selamat hary raye babe..
    maaf zahir batin..
    nice to know u...
    banyak dapat duit raye ?

    ReplyDelete
  3. haha
    sume bende same je
    mmg bosan la
    hahaha

    ReplyDelete
  4. yuhuuuu~

    boring je raye ko taon ni?

    jom ikot aku beraye na??hihihihi

    ReplyDelete
  5. ya...makin besar..makin busan..jom pulang ke zaman kanak2...jom!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. einaz : camat ari raye!!
    hahaha..
    apew alamat u??
    dpt du8 raye x klau dtg?

    ReplyDelete
  7. hidiary : 0wh..
    0wkey!!
    camat ari raye maaf z & b jgk..
    du8 raye xkire lg ah..
    nnt klau da kire i wat en3 utk du8 raye keyh..
    hahaha..

    ReplyDelete
  8. faiz yeah : lalalala..
    hari2..
    b0san..
    (nyanyi ala2 lg kerja laa-MUH)

    ReplyDelete
  9. nath : mmg tersangat laa b0wink!!
    nk2!!

    ReplyDelete
  10. alvin : 2 r psl..
    j0m2!!
    tp cam ne enk??
    kene pgl d0rem0n ny..

    ReplyDelete
  11. cntik la bju raya liez hehe :)

    tp rutin hari raya liez hmpir same mcm aku punye...srius aku bosan gilerr duk kg...asyik mkn lps tu termenung~

    mgkin feel raya dh xde kot~

    ape2 pun, liez xyah pikir bnyk2 psl result tu...tawakal je :)

    ReplyDelete
  12. sha :2 bj last year laa yunks..
    tengs keyh!

    yup!

    m00d raye ku da lari ke mn ntah..
    perlu di cari semula..

    tawakal jewk laa kn..
    nk wat cm ne lg..

    ReplyDelete
  13. aku & secalit warna : nk lebey detail lg x?
    hahaha..

    ReplyDelete
  14. dah nak jadik org dewasa tu,
    tu pasal lah raya xexcited sgtt..

    btw, u just beautiful =)

    ReplyDelete
  15. nur : nk jd 0rg dewasa mmg xapy enk klau nk raye??

    tengs dear..
    tp u lg chantek dr i!!

    ReplyDelete
  16. slmt hari raya dari ana hehe sory la lmbt wish coz baru start keja smlm.kt kg tak bukak pu tenet nihhh.

    ReplyDelete
  17. zlan : it's 0wkey..
    camat ari raye gak yee!!

    ReplyDelete
  18. liez..
    aah,, tp kite akan excited tym nak shopping raya je.. hak3x

    rmbt bru cute =)

    ReplyDelete
  19. nur : hahahaha..
    ha'ah laa enk..
    time 2 jewk ktew excited..
    tp bile da raye, rase agk b0san lak..

    *2 rmbt thn lps laa..

    ReplyDelete
  20. Selamat hari raya walaupun mungkin agak terlewat... :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails