Saturday, August 14, 2010

Header Baru dan PERCUMA!!


Assalamualaikum w.h.b dan selamat berehat-rehat pada minggu pertama kita berpuasa. apa khabar semua? amacam tahun ni berpuasa? adakah sangat aktif atau mudah pancit? apa - apa pun aku ingin ucapkan taniah kepada mereka yang berpuasa dan yang tidak berpuasa tu ''LU FIKIR LAA SENDIRI''



Berbalik kepada tajuk entri kita, korang perasan tak aku dah header blog sekarang?? tak perasan?? okey, aku nak korang belanja aku berbuka puasa kat hotel mutira JB sekarang juga!! ops.. bukan sekarang tapi bila dah masuk waktu berbuka nanti. ngeh ngeh. kalau perasan akan header baru aku ni, anda adalah orang yang sangat prihatin.








so, apa pendapat korang? kalau ada apa-apa nak kritik atau puji, sila tinggal kan comment anda yee. act, header ni bukan aku yang buat tapi member mukabuku / member blog yang buat. harap maklum yee, aku bukan nya reti nak mengedit - edit dan guna adobe photo. hohoho. oleh kerana aku tengok dia macam pandai bab - bab ni, maka aku pon try laa tanya dia. ingat nak bagi dia upah. tapi dia tak nak. terima kasih laa banyak - banyak yee azeer. kalau u tak tolong buat header i ni, smapai bila - bila laa blog i tak de header blog. okey, before aku lupa, azeer ni ada blog taw. jom usha blog dia. *dia tak de header blog sebab dia tengok blog aku tak letak header. hahaha. aku tak letak sebab selalu buat ta jadi. malu nak letak. hehehe.



L for Liezkusut. Not for Loser. blog ini adalah umum. semua boleh baca. bukan Loser je yang boleh baca blog Little Amoi Says..



33 comments:

  1. nice.. nnt suh azeer tu buatkan tuk aku plak ye.. hahaha~

    ReplyDelete
  2. Salam Ramadhan!! ehh.. korang dijemput follow blog movie ini .. ---> http://terbarumovie.blogspot.com/ [sambil korang follow.. korang leh download movie terbaru.. Movie Tekken & Ong Bak 3 pon dah keluar da.. ]

    ReplyDelete
  3. Salam Ramadhan!!
    Cun header! kalau rajin... buat lah header at blog terbarumovie... boleh x? tu kalau rajin la.. =)


    ehh.. korang dijemput follow blog movie ini .. ---> http://terbarumovie.blogspot.com/ [sambil korang follow.. korang leh download movie terbaru.. Movie Tekken & Ong Bak 3 pon dah keluar da.. ]

    ReplyDelete
  4. rara : ye ke nice?
    tapi tak senice header blog u kan..
    huhuhu

    ReplyDelete
  5. CAPTAIN : ko cakap laa sendiri kat dia..
    hehehe

    ReplyDelete
  6. mr k : dun wory..
    i dalam proses berdiet ni..
    u tunggu je laa nanti..

    ReplyDelete
  7. crewfathi : selamat berpuasa juga kpd anda..

    act, header blog ni bkn i yg buat..
    tp member i laa..
    hhehehe

    ReplyDelete
  8. waah syanteq lor! nk curik la header baru dia.. ahahh =P

    ReplyDelete
  9. HANS : header KITA memang comel kan..
    ngeh ngeh,,

    ReplyDelete
  10. kau tom bukan jerry : eh jgn laa curi..
    waaaarrrrghhhh!!!
    hehehe..
    ;p

    ReplyDelete
  11. nice header tu..pkai adobe photoshop ek!

    ReplyDelete
  12. hye amoi kusut
    header cun, siap ada L lg atas kepala..haha

    Latest entry grafik novel gua ~ Kalau Aku Bendul Kau Apa?Bangang?

    ReplyDelete
  13. @Dark Half


    elow!!
    cun ke??
    biase je laa..
    u kan yg buat kan header utk Hans??
    header dia lg smart!!
    :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails