Monday, August 9, 2010

PANAS : Orang Korea Datang Malaysia!!




aniobseyo! eh eh.. salah languange lak. hahaha. korang perasan tak aku dah lama tak update blog? tak perasan yee? ye laa kan, blog aku bukan nya famous macam blog Ken Wooi atau blog chuckei. wah! semua chinese blogger. jangan marah yee, mood hari ni adalah mood ke arah mata kesepetan. hahaha. punca utama aku dah lama tak update blog adalah kerana selalu menyibuk kan diri untu buat catwalk. untuk apa? ingat tak lagi entri ini?




Aku sibuk masuk Ratu FMM untuk mewakili company aku. too bad sebabnya buat je hari sabtu tapi hari sabtu aku tetap kena pergi kerja. eeerrrrggghhh! penat okey. *gaji kira double tak boss? huhuhu..

DATE : 24TH JULY 2010

DAY : SATURDAY NINGHT

TIME : 8.30 PM- 12.00 PM

VENUE : THE ZON HOTEL JB

gambar ini di ambil ketika we'ol sdg sibuk buat rehearsal untuk malam tersebut. *note : aku paling gemuk dalam pix di atas oke!






Taaaadaaaa! ini lah pix aku setelah di solek. muka aku sama he. solek ke tak solek ke, muka aku tetap comot. huhuhu. kan.. aku suka sangat tgk mata and mulut aku time ni. tegoda iman i!! hahaha..

ini lah rupa mak andam aku! hehehe. aku g kedai bridal cina punya laa. sebab nak betul - betul dapat aura korea nya tu. ngeh ngeh..




ini lah para peserta ratu yang terlibat dalam pertandingan ratu yang tangkap muat ini. hahaha. ramai jugak kan. siapa yang paling ayu? jawab - jawab!!




company aku hantar paling banyak peserta iaitu 5 orang. aku yang baru je kerja kat situ dah sibuk join benda ni. sis aku cakap, aku ni gila glamour sebab baru kerja dah sibuk nak cari populariti. wah! terlebih sudah mulut dia tu. aku berpakaian sopan lak kali ini. pakaian hanbok memang banyak nila- nilai kesopanan dan ketertiban. *sila ignore aunt yang pakai tudung merah itu. dia hanya laa PA kami. btw, FYI dia tak join Ratu FMM okey!

dua orang kuat aku yang banyak bagi sokongan dan kekecohan. hahaha. terima kasih yee!



setelah penat catwalk sini, catwalk sana. maka tibalah masa nya judges mengumukan pemenangnya. cuba tengok pix bawah ini. agak - agak korang siapa kan ratu FMM 2010..

The Winner is the left side. yahooo!! yabedabedu.. aku kalah. tengok lah badan dan ketinggian aku ni. dah tentu lah kalah. lagi pun baju aku ni menutup aurat dan tidak jarang kot, sebab tu tak menang. hahaha. lagi pon aku comot laa, memang tak layak nak jadi Ratu..



okey, jam menunjuk kan pukul 1 pagi. mata kau pon dah asyik nak tertutup je. so, aku amik keputusan untuk tidur dulu yee. terima kasih sebab sudi meluangkan masa korang tu dengan membaca entri yan tangkap muat sama macam pertandingan ratu yang aku masuk tu. huhuhu. k laa, nak bobok ni. daa. ceniobseyo..



kamsamida cox reading my entry!

17 comments:

  1. da la muke memang da amoi
    mekap cina lak
    lagi la amoi
    hohoho

    ReplyDelete
  2. Hah?
    Asal die menang
    Pleik3 Juri da ta betul mata haha

    ReplyDelete
  3. kan i dah kata
    u blh jadi model
    cuma u x nak tunjuk bakat u jaa
    hahahahk

    ReplyDelete
  4. comel der , tang maner comot tahu ?
    hehe

    ReplyDelete
  5. amoi !!!!!!!!!!!!!! kawaaiieeee ne... huhuhuu...

    ReplyDelete
  6. oit amoi! hang comey. damn! aiii jeles tau xD

    ReplyDelete
  7. ery : cam amoi laa sangat..
    ngeh ngeh..

    ReplyDelete
  8. nizam : mata juri sudah di gelap kan dgn tttuuuttt...
    hehehe..

    ReplyDelete
  9. hentak berlipat : tak secomel peti suara kot..
    huhuhu

    ReplyDelete
  10. mie : bakat yang tak berapa nak nampak tu kan..
    hahahaha..
    hampes!

    ReplyDelete
  11. sue : tang mane yee?
    ntah laa enk..
    hehehe

    ReplyDelete
  12. mai : jgn nak ngada- ngada yee..
    mai lg comel dr liez..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails