Sunday, March 21, 2010

MEREKA & SAYA.



Yeeeehhhhaaa!! setelah perjumpaan kami bertiga berjaya ketika Chinese New Year hari tue berjaya *wp hampir2 disaster. kenapa? sbb ade org kena BERI-BERI laa, terserempak dgn MR D laa, jumpe S0ME0NE laa di MCD dll.. tapi still BESH!!
Activities kami time tue hanya laa makan, borak, window sh0pping *nath jewk tak. , makan dan sesi bergambar. hehehehe. kelakar giler time sesi bergambar tue. sbb da laa mlm, then ddk kart tasik. then, ade nyk bat kart situ. kalau BATMAN tak pe laa gak. time nak blk lak nampak india gaduh. cuak gila! rupa2 nya d0rang juz bual jewk. hahahaha.

0wner http://liezkusut.blogspot.com/


amoi & amoi. *yee, kami mix!


IAN derullo, NATH gomez, LIEZ lavato. boleh tak? hahaha..


Perjumpaan ke 2 plak, we'ol g karaoke!! wp suara kami tak sedap *ian jewk terkecuali. , kami sgt enj0y melalak tak tentu arah. rasa nya suara aku laa plg ke laut. hahahaha. tp wh0 cares?

b4 nyanyi, aku amik gambar aku yg p0y0 ny!


my super duper BFF! syg korang!


aku baget R0CK STAR konon nye. hehehe.

Lps jewk karaoke jewk, destinasi seterus nya ialah jusc0. buat ape jewk? ade laa.. nath ckp rahsia. hehehe.. tiba2 terigat lak time we'0l mkn ayam penyet. muke masing2 da merah. mata ian da berair mkn sambal belacan dia. tp aku boleh panggil abang tue, mintak sambal belacan lebih. hehehehe.. act, tak de laa pedas mane p0wn.
Besh sgt time tue & fun gile!!

14 comments:

  1. meniti senja : hah ye kew?
    hahahaha..
    biase jewk laa..

    ReplyDelete
  2. >>____<<


    wa rasa korunk g ganti dak af8 lagi baik babe! hahahhahaha

    ReplyDelete
  3. fr0d0 : xnk laa af..
    waa pangkah laa AF..
    0IAM nk laa..
    sbb dpt 1 juta!

    ReplyDelete
  4. mai : tenbam???
    0h tdk...
    nk kene buat senaman muka ny!

    ReplyDelete
  5. chinese look la kamu. sebab tu ke pggil amoi? hikhik

    ReplyDelete
  6. adrey : mmg jln jewk time cuti ny!
    hehehe

    ReplyDelete
  7. zumie : xlah..
    biase jewk!
    u lg cute!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails