Tuesday, March 9, 2010

BUZZ!!

salam.. uhuk2 *batuk2 krn bk habuk di bl0g ini.. yezza! i'm back.. my si s da betul kn tenet. s0, dye da kembali pulih spt sediakala. akhir nyew dpt jgk aku upda8. igt kn entry ny akn termati begitu shj. 0key, spjg aku tak upda8 bl0g & tak 0n9; aku sibuk dgn kejew laa.. byk bende g nak di buat. wp aku hanya kindergathen teacher tp mcm pengetua sek0lah menengah punye kejew byk nyew.. waaarrggggh!!!
FYI, result STPM da kuar dah. ramai yg tnye aku nyew result cam ne. 0key, ingin aku nyatakan di sini result aku b0ley laa.. tak cemerlang p0wn. thn ny ramai bdk dr0p. begitu jg aku. papewp0wn aku tak de laa kecewa nk mamp0s sbb aku bkn nyew tak b'usaha. mak aku p0wn taw. family aku ckp mayb bkn rezeki aku. tp aku tetap apply u. even aku dpt 2 p0int smthg kn.. d0a kan aku dpt smbg blajar di mane2 IPTA yee!


time g skewl, aku pakai baju ny. cikgu ckp aku cumel pkai cam ny. hahaha. aku tak pasti sama ade cikgu tue ikhlas ataw tak sbb aku merasakan aku laa mahluk plg c0m0t yg berada di smkpg2 ketika itu. hahhaa. papew p0wn trimas krn puji saye. c0wie laa teacher, saya tak de duit laa nak blanje ckgu mkn. hehehe..
lps jewk BF aku tgk pix ny. dyew terus cam cinte pandang pertama kart aku. hahaha. mengadew! dyew ckp aku better pkai tdg. seb0leh2 nak pix ny dr aku. dyew ckp melting tgk. bluewk! tibew2 jewk dyew tanye s0klan kart aku cam ny,
MR D : sygs.. pakai tdg laa. sygs nmpk cun laa bilew pakai tdg. melting D tgk.
AKU : napew lak tibew2 ckp cam ny?
MR D : d sukew laa klau sygs pkai tdg..
AKU : erm.. org xready lg laa D..nnt klau da tibew mase nyew org nak pakai, org pakai enk.. org tak nak pakai sbb dipaksa. org nak dgn rela hati.. nnt jap pakai jap tak. kan tak el0k.
MR D : ya laa *nada hampe. tp sesekali kuar pakai laa. nnt D belikan tdg yg cam ala2 yuna. ramai dak p0ly D pakai cam tue.
AKU : 0wh, abiz usha laa enk?? gatal..
perbualan kami terbehenti cam tue jewk sbb dyew gurau2 dgn aku. tp time mlm2 b4 nak td0w, aku t'igt plak psl ny. erm.. mmg cantek pkai tdg. tp aku tak bersedia. *kemungkinan besar aku akn mendpt ceramah(cmmt) free drpd uztad2 & uztazah2 ttg hal yg berkaintan hijab ny.. redha jewk laa..

b4 aku menghabiskan ayat2 terakhir entry ku ini, aku bg k0rang tenung gmbr ny smpai juling . biar k0rg jd juling cam HALIMAH JULING. hehehe..

mak aku ckp muke aku nampak TUA & GEMUK. kritikan yg amat pedas. yg sebenar nyew mak aku tue jelez! hehehehe... bluewk!

19 comments:

  1. Mr K : waah!! mr k cmmt laa..
    suprise glew ny..
    tenngs 4 the cmmt!

    ReplyDelete
  2. Mr K : waah!! mr k cmmt laa..
    suprise glew ny..
    tenngs 4 the cmmt!

    ReplyDelete
  3. yup2
    lbh comel + sweet pakai tudung
    its ok,take ur time :)

    ReplyDelete
  4. hmm, pakai kerana kehendak hati sendiri okeyh?

    bukan sebab nak puaskan hati sesiapa.

    bila liez pakai utk diri sendiri, nanti ada kepuasan yang sukar nak digambarkan...

    :D

    ReplyDelete
  5. mak ko jeles???
    xkan la...
    hehehehe...
    aku doa ko dapat sambung belaja...
    amin...

    ReplyDelete
  6. haha btul laa.sgt lawa do pkai tdg,haha ;0 nk pksa bkal awek la pkai.haha

    ReplyDelete
  7. ery : xlaa..
    biase jewk..
    tengs dear!

    ReplyDelete
  8. kersani : taw xpew..
    sbb 2 i xikut jewk kehendak bf i..
    i xnk pkai t'pakse..
    trimas yee!!

    ReplyDelete
  9. alvin : da bgn laa..
    wslm..
    have anice day 2!

    ReplyDelete
  10. meniti senja : hahaha..
    ntah laa..
    tenkiuw!!

    ReplyDelete
  11. ahmad : k0 setuju dgn sapew?
    mr d ataw mak aq??

    ReplyDelete
  12. mudin : biase jewk laa..
    jgn di pakse...
    biar laa ia dtg dgn sndiri nyew dr hati dyew...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails