Thursday, August 27, 2009

ADA SEBAB TAK UPDATED BL0G 4




minggu berikutnya kami bz dgn pilihan raya mppu di smkpg2. 0h tidak,aku tak tercal0n sbb kami dak upper6. syarat2 nya ialah mestilah budak l0wer6. hehehe. tak pe laa. jd exc0 ek0n0mi utk pertina p0wn 0key what! pix di atas itu hindarkan shj. aku hanya plessing jewk. hahaha.


0key,pd hari apew dan pd tarikh apew ntah (aku lupe!), 1 pilihan raya tlh di adakan di smkpg2. waktu nya adl lps rht. aku ditugaskan sbg spr. seblm tue,spr terpaksa melakukan tugas yg diberi. kena kms2 tmpt pilihan raya. dan aku jg di tugaskan utk jd pemberi kertas pecalan0n utk di pangkah kan.



mls nak ckp byk. k0rang usha lah pix di bwh ini yee..

apew laa yg di bincangkan tue..

kelly dan aku. kami jage ditempat mengambil kertas utk mengundi.
dak p0mpuan yg lain tak nak bergambar sbb malu.
kami mmg suka bergambar. s0 WTF nak katew ape..

spr lelaki yg semp0i jewk. gewd w0rk guys!

semasa kami sibuk handle tgs yg diberi. di luar bilik mengundi,kec0h dgn kempen.
semua kelas berkempen.
kelas 6RBM. juni0r aku.

aku dan sh0t (bm) serta twins aku iaitu fendi & kiah bergambar dgn cal0n presiden bg kelas 6RAK. k0ng aj0 nyew twins tjk middle fingger k0!!



ny lak kelaz 6RPP. undi jgn tak undi adl dial0g mereka ketika aku ign mengambil gambar mereka.



dan yg terakhir sekali ialah kelas 6RSY. dak upper SYARIAH turut membantu. (membantu kew nak kp0w)
kemudian,tibalah masa yg ditunggu2. time utk mengundi.
inilah rupa k0tak mengundi. slh 1 drpd k0tak tersebut adl hasil kerja tgn aku.



0lh krn kami spr,s0 kami have 2 v0te 1st.
ny laa gaye dak2 pertina ketika menunggu giliran mereka utk mengundi.
p0y0 jewk dak laki!!


last w0rd : undi anda adalah rahsia!!

10 comments:

  1. wah!!!
    semangat berkempen nampak..

    kempen jangan x kempen!!!

    ReplyDelete
  2. kak c-idah : hahaha..
    d0wg jewk yg b'kempen akk..
    kitew x..
    huhuhu..
    juz memeriahkn jewk..

    ReplyDelete
  3. nzamsani : hahaha..
    yup! mmg cam pilihan raye btul2..
    gempaq kn??
    tp xde laa gns p0wn..

    ReplyDelete
  4. ain : agagaga..
    yup!!
    kelas BM mng lg..
    biase r 2,da jd cam tradisi kn..

    ReplyDelete
  5. adesss...best nye still kat skul lagi...hua3...aku nk balik skewlllll......

    ReplyDelete
  6. j0eberuang : hahaha..
    xbesh mn p0wn..
    xsbr nk msk u..

    ReplyDelete
  7. nmpk mcm pilihan raya politik je haha~

    chaiyok2~

    :)

    ReplyDelete
  8. sha89 : mmg same cam p0litik nyew.
    cume ini versi pelajar jewk.
    hehehe.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails