Monday, August 24, 2009

ADA SBB TAK UPDATED BL0G 1

asalamualaikum semua..da lame gila aku tak updated bl0g aku..nak dekat 2 minggu k0wt..sepanjang 2 minggu tue,aku bz gila..byk aktiviti yg tlh aku lakukan..ada m0tivasi,bengkel menjawab s0klan,g jln2 dan byk lg..tp s'blm tue,aku rase blm terlambat (wp da 3 hari berpuase) lg utk aku mengucapkan selamat menyambut bln ramadhan al-mubarak 1430 hijrah..

terimalah serangkap pantun drpd ku..
hehehe..berpantun2 lak aku skrg ny..
nak bajet ah sbb aku dak kelas BM kart sekolah..


baju kurung kancing suasa
ngidam meraga di bulan puasa
setahun sudah kita menantinya
kini ramadhan menjelang jua


0key,bermula lah pengembaraan wirawati yg bernama liez. hahaha. tdk,aku bukan ingin bercerita ttg hikayat liez. tp aku nak tanya smthg. k0rang knl tak AMAR?? kalau masih blurr2 lg,pernah tak k0rang dgr lagu NURUL IMAN? aku bg lg k0rang hint,k0rang pernah tgk tak cerita haiwan teladan yg pernah dulu di siarkan di TV3? kalau pernah,cpt angkat kening k0rang. hahaha. hah?? kenapa aku nak cerita psl si amar ny?? apa yg special sgt?? chill laa. aku nak cerita r ny. si AMAR ni dtg sek0lah aku utk bg motivasi,buat magic sh0w & menyanyi.

aku pasti masih ade lg yg tergaru2 kepala krn tdk knl siapa itu AMAR. dia seorang penceramah motivasi, penyanyi ,penulis buka & penyilap mata. pernah muncul di tv 3 utk pr0ram haiwan teladan (tanye adik k0rang), penyanyi lagu nurul iman (feymes gak lagu ny) & ade buku motivasi serta buku utk belajar buat silap mata (g usha kart bookst0re). aku bkn nya knl dia ny sgt. 1st time dgr name dia,aku blurr giler. member2 aku da tergedix2 ckp minat kart abg AMAR. lps 2 aku g g00gles dan youtube nama dia. baru lah aku tahu. k0rang p0wn b0leh buat cam tue kalau ringan tgn ah.

sebelum dia dtg,aku sempat ta8 pix dgn member aku. b0ring uh tunggu dia dtg.

santi n0res aku


syud santi nores
aku sempat lah ta8 pix amar & video nyanyian serta magician sh0w yg dia buat. tp aku tunjuk 1 jewk lah kart k0rang. mls nak tunggu pix ny upload. aku jg tak ltk vide0. alaa...kalau aku ltk p0wn, bkn nya k0rang bkk dan tgk p0wn. kan? btl tak?
ketika memberikan ceramah m0tivasi kpd pelajar SMKPG2. dia memberikan plbg maklaumat & cara utk menjadi pelajar yg cemerlang. tengs yaa!!



pn majalah memberikan sedikit cenderamata kpdnya.
sesi bergambar

AMAR & AKU


KAMI bersama AMAR

5 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. mai : encem r jgk..
    hehehe..

    *tengs mai 4 ur email..

    ReplyDelete
  3. ta knl pn die ni dok.

    ta pnh nmpk pn.

    mamat mane ko bgambo ni??

    ReplyDelete
  4. PERGH!
    pnt gilew aq type en ny..
    k0 x bace apew sygs??

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails