Saturday, October 15, 2011

(OFFICIAL VIDEO) FALLING IN LOVE - DATO' SITI NURHALIZA

Hi all. Malam sabtu yang sangat bosan minggu ini. Sepatutnya hari sabtu lah hari untuk merehatkan minda tapi jadi makin kusut pulak. Kerja aku semakin melambak - lambak. Aku rasa korang kalau tengok meja office aku tu, mesti korang akan ingat meja tu lain dari yang lain sebab meja tu di perbuat dari kertas. hahaha. So, korang dapat agak kan begitu busynya aku ini. Alangkah happynya minda ini kalau dia dapat membuang segala virus - virus yang terkandung dalam memory aku. Tapi.. itulah.. nak ajak member, semua keluar dengan couple memasing. nak ajak BF aku, aku ADA ke BF?? macam dah tak de je rasa nya. erm, too bad. siapalah aku ni kan. erm.. nak ajak family, memasing busy dengan plan masing - masing. so, boring - boring ni aku layan lagu kat youtube. Sejam je aku dah tengok banyak music video. Antara banyak - banyak yang aku dengar, lagu ni macam best lah antara yang lain - lain tu. feeling je dengar lagu ni. i'm falling in love with Lee Min Ho jelah macam ini, sebab lelaki - lelaki malaysia ni nak yang hot je. #okbai 


5 comments:

  1. erk... "sebab lelaki - lelaki malaysia ni nak yang hot je"

    xley terima ayat tu... =.="

    bkn sume camtu dik oi...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails