Monday, September 19, 2011

Apa Itu Subscribed di Facebook?

halluuuwww.. selamat hari satu malaysia dan selamat hari raya kawan - kawan sekalian. ye, aku tahu bulan syawal sudah hampir berakhirnya  tapi aku baru wish kat korang. act, saja je wish lambat sebab tak nak sama dengan orang lain. hahaha. *padahal aku ni busy berkerja*. entri ini bukan lah nak bercerita tentang hari raya 2011, entri kali ini adalah berkaitan dengan MUKABUKU ataupun lebih dikenali dengan FB. cerita hari raya 2011 Liez Kusut akan aku post pada hari ke-tiga atau ke-dua berakhirnya hari raya. hehehe.

aku ingin berterima kasih kepada jiran aku kerana telah memberi aku idea untuk update blog yang dah hampir ranap ini. hahaha. aku pasti ramai yang still tertanya - tanya sampai sekarang APAKAH ITU SUBSCRIBED? apekah? hehehe.. okey, dengan hanya satu click sahaja di perkataan subsribed, segala status, gambar the latest and any update from him / her korang akan tahu. dimana nak jumpa perkataan subsribed? kalau korang pergi ke profile FB musuh - musuh kawan - kawan korang, korang akan terjumpa di left side bar ada perkataan subsribed. *kalau tak jumpa tak kahwin* hahaha..

 
 no need ask me the next question sebabnya aku dah tahu korang nak tanya apa. apa pula maksud subscriptions dan subscribers. apa perbezaan antara kedua - dua spesies ini? hahaha. ingin tahu lebih lanjut? mudah sahaja, caranya dengan memberikan aku RM 50.00 sebagai duit raya. hahaha. no lah, just jokes.  tapi kalau betul - betul apa salahnya. hahaha. ok, subscriptions itu ialah manusia - manusia yang telah anda subsribed untuk mengetahui segala status, gambar the latest and any update from him / her lah. dan subscribers pula ialah manusia - manusia yang telah subsribed anda untuk mengetahui segala status, gambar the latest and any update dari korang. atau lebih mudah di sebut ialah STALKER. hahaha.akhir kata dari aku, selamat mencuba dan selamat menjadi Stalker.


tak perlu nak subscribed saya kot..
sbb saya bukan #retis pon..

5 comments:

 1. SERIOUS? jilaka. FB semakin menggila.
  takyah add as fren pon dah boleh tau memacam kan?

  argh!!

  ReplyDelete
 2. eh apsal cam ada nama org dikenali tu..
  sibuk je dia tu.. huhuhuhuhuhuhuhuhu..
  tak rajin nak subscribe .. n tak tau camne nak jadi stalker...

  ReplyDelete
 3. Ohhhh, eca tak paham lagyyy >.<

  http://aisyahhanis.blogspot.com/2011/09/jadikan-aku-yang-kedua.html

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails