Monday, November 16, 2009

I’M N0T LITTLE AM0I ANYM0RE??

Salam. Korang mesti tak faham mksd tjk entry aku ny kan. Nape aku daa bkn little am0i lg. sbb nye aku da tak little lg. *means aku da gem0k laa tue!! Waaaarrgghh.. benci nyew. Nak katew aku mkn byk sgt, tak de jgk. Tp bdn ny still kembang. Aku tak nak gem0k!! bengang laa. asal aku nak diet jewk, ade jewk halangan. Ajk mkn free laa. Buat mkn2 laa. Jamuan laa. Benci nyew. Da laa gem0k, semakin hitam lak tue. Da tak market da aku ny. Sbb org tgk aku da tak cam am0i lg. semua igt aku ny minachi dr India. Si0t betul!! Nak g j0gging, tak de transp0rt lak. *alasan jewk k0wt! hahaha. Tlg laa aku. Aku tak nak gem0k. tkt byk penyakit. Kpd yg pakar dlm hal ny, bg laa aku advise sikit cam ne care2 nyew nak turun kan berat bdn ny. Lg 1, k0rang adae tak tips utk putih kn kembali muke yg da hitam karat ny?? Thingking + scared..


see.. aku da ghem0k kan??



anak keling,bkn ank cina lg!!


lps ny, ramai lg ane2 nak usha aku..

19 comments:

  1. hehe..mane la ade gemok dear...
    klo rasa nk diet ..xyah mkn nasik kot..senaman tu penting :P

    comel jek tu:P

    ReplyDelete
  2. lepas ni kena tegur,
    hai anak keling.
    heh?

    ReplyDelete
  3. ala,kalo diet nanti ilang lah pipi yg cute 2

    nak putih?
    duk je kat umah,x yah kuar
    bosan kan?

    ReplyDelete
  4. miszue : c0mel laa plak..
    chubby ade laa babe..

    yup!
    senaman itu penting..

    i c0m0t!

    ReplyDelete
  5. daud mili : tgk ah kart pix tue,
    betapa bsr nyew diri ku ini..

    ReplyDelete
  6. niazam sani : hahaha.
    suke hati laa..

    ReplyDelete
  7. baya : jgn laa ilang sume..
    ilang ckit jewk..

    b0san laa klau asyk d0wk umah jewk..
    xde care lain kew?
    huhuhu..

    ReplyDelete
  8. abis la kau...dah hitam siap pakej gemok..boypren kau pun lari...ngeri woo...lebey baik kau cepat2 dapat kan maajun susut perut keluaran ibu suryati agogo dipasaran segera..utk kulit yang cerah serta pinggang yang langsing seumur hidup...

    ReplyDelete
  9. xde lah gemok mana pun sebenarnya....

    perasaan je tuh!

    ReplyDelete
  10. mak aii...
    'besar'nye....
    haha...
    u nak kurus mcm mane lg nih???
    da kurus la tu dear...
    kurus sgt xchumilla....

    ReplyDelete
  11. alvin : taw xpew.
    sbb tue aku tnye kart k0rang ade tips kew ape,
    b4 bf aq say gewd bye kart aq.

    maajun tue le caye kew?
    jgn aq mkin gmk & itam sdh..
    k0 msti da try pr0duk tue kn..
    huhuhu

    ReplyDelete
  12. kersani : ini bkn perasaan
    tp beneren..

    ReplyDelete
  13. missxyane : xde laa nk kurus sgt2..
    tp nk keep fit bdn ny hah..
    da buncit laa.
    l0l.. hahaha..

    ReplyDelete
  14. sekolah lagi ke...

    ok, tips nye..nak makan boleh..tapi make sure jangan makan sambil minum. habis makan, dalam 10 min baru minum..bio perut x buncit..then buat sit up

    itu sahaja..salam kenal..

    ReplyDelete
  15. LIYANA : yup!
    sk0wlah lg.
    u ckgu kn..
    hehehehe.

    tips yg u bg tue,
    mmg i wat.
    cume sit up tue yg xwat.
    hahaha.
    papew p0wn, tengs keyh!
    nice t0 n0e u.

    ReplyDelete
  16. aku baru nak sound adik aku pasal aku ingat ni blog dia..hahaha..muka sama lah..

    http://nazzwtf.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails