Tuesday, June 21, 2011

Thursday, June 16, 2011

Episod Terakhir Nora Elena


haluu..apa khabar semua. okey, ini short entri. tak perlu nak harapkan entri yang panjang lebar dari aku.sekarang ini sangat bz dengan kerja dan hal - hal yang berkaitan.oh, aku bukan #retis yee. back to the story, sekarang ni satu malaysia, brunei & singapura hangat diperkatakan tentang cerita nora elena. cerita yang diadaptasi dari novel Kasih Yang Suci ini, sangat - sangat lah mendapat sambutan, terutamanya para pelakon cerita ini. hampir semua wanita malaysia buat status pasal lelaki idaman malaya sekarang ini ialah si SETAN Seth Tan (Aaron Aziz) dan akan merejam mengutuk gila - gila babun laa dengan perangai physco si Yvone tu (Wan Sharmila). tak lupa juga dengan lelaki - lelaki di malaysia ni yang tergila - gilakan si nora elena. MR D selalu cakap Siti Saleha ni cantik. eeerrggggh! ok, aku tak secantik dia. tapi hati kami lebih kurang kot. cewah! hahaha..

wahai makcik - makcik, pakcik - pakcik, wanita - wanita, jejaka - jejaka dan adik - adik sekalian, dengarlah sebaik - baiknya apa yang ingin saya wasiatkan.. hahaha. Hari ini adalah hari terakhir cerita Nora Elena.so, make sure anda semua jangan lupa tengok hari ini yee. tapi pada yang terlepas, anda boleh saksikan di laman gua.com atau pun youtube.

more info, please click here


Last Episod: 24 episod
Date : 16th june 2011
Day : Thursday
Time : 7.00 pm - 8.00 pm


Mr. ____ , hari ini i tak nak OT yee. i nak spend time dgn Seth Tan : )



hujan lebat sekarang ni, tak dapat tengok bulan gerhana!

Saturday, June 4, 2011

SHINee's ring ding dong teletubbies style ^^

salam. malam - malam macam ni bosan lak. nak tidur tapi mata ni tak boleh nak lelap pula. oleh kerana tak tahu nak buat apa, aku pon ber"you-tube" laa. hehehe. tiba - tiba terjumpa video ni. rasa macam cumel dan best pula. benda yang cute kena share bukan? so, enjoy watching this video ok!




       

i teletubbies




boleh jalan laa sama M-POP

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails